EN NL

Passage Arts

Decoratieve Kunst uit de 20ste Eeuw

Over Passage Arts

Onze gezamenlijke interesse voor kunstvoorwerpen uit de periode van rond 1900 tot halverwege de 20e eeuw ligt ten grondslag aan de collectie Passage Arts, opgericht in 1993.
Door vele reizen en het opbouwen van internationale contacten is het de afgelopen 30 jaar gelukt om deze collectie zodanig vorm te geven dat we deze kwalitatief goed genoeg vinden om op beurzen te tonen zoals de Pan Amsterdam, Art Breda, Naarden, The Art Fair, Kunst- en Antiekbeurs Slot Zeist, en wat zich eventueel nog meer aandient.
De collectie, die zijn grondslag vindt in de kunststijlperiodes art nouveau en art deco, verandert voortdurend door een zeer actief aankoopbeleid.
Naast vazen en beelden in porselein, aardewerk en glas, lampen en klokken, een keur aan bronzen sculpturen, waarbij ook de “animaliers” ruim vertegenwoordigd zijn.
Daarnaast voeren wij een uitgebreide collectie vintage costume jewels uit de periode 1950-1980, waaronder namen als Christian Dior, Balenciaga, Lanvin, Yves St. Laurent, Trifari en Monet.
Wij heten u van harte welkom op deze website, en wie weet op een van de genoemde beurzen, om u naar eer en geweten te begeleiden bij de eventuele aankoop van een of meerdere objecten uit onze met liefde samengestelde collectie.
Was getekend:
Rob van Leeuwen en Hanneke Richel


Geïnteresseerd in onze collectie?
Wij versturen regelmatig
een interessante nieuwsbrief!
Schrijf u in
© 2019-2024 Passage Arts - website door nils&paul